DOVEZI vechi de 150.000 de ani ale existentei extraterestrilor au fost descoperite intr-o piramida din China!

In: Stiinta, Stirile zilei

Pe Pamant exista numeroase locuri pline de mistere cu si despre extraterestri, unele pline de dovezi palpabile care demonstreaza de la sine existenta extraterestrilor, altele din diferite speculatii ale specialistilor.

Un asemenea loc este in provincia chinezeasca Qinghai. In apropierea Muntelui Baigong arheologii au descoperit o piramida la baza careia se regasesc numeroase tevi de alimentare si scurgere. Conductele variaza ca dimensiuni, cea mai mica are dimensiunea unei scobitori, in timp ce cea mai mare are cativa toli. Cel mai interesant fapt este ca ele au o vechime de cel putin 150.000 de ani.

Citeste si   Scrisoarea unui fizician de la CERN care ne da fiori! „Am facut ceva ce nu trebuia sa facem”! Ce siluete au aparut in accelerator

Bineinteles ca intrebarea la care nu poate sa raspunda nimeni este: Cine a realizat aceste conducte? Istoria acceptata ne invata ca primii oameni care au strabatut zona respectiva au fost triburile nomade, in urma cu aproximativ 30.000 de ani. Se presupune ca inainte nu a fost locuita de nimeni pentru ca in conformitate cu teoriile actuale, omul, dezvoltat din punct de vedere tehnologic, nu ar fi avut cum sa existe in vremea in care conductele au fost construite.

Piramida in cauza a fost descoperita in 2002, de catre un grup de arheologi chinezi. Mostre din tevile in cauza au fost prelevate si trimise catre un laborator specializat. Folosindu-se tehnica termoluminiscenta s-a determinat ca obiectele misterioase au o vechime de 150.000 de ani. Aceasta tehnica determina momentul exact cand un obiect a fost expus pentru ultima data la lumina Soarelui sau chiar incalzit, motiv pentru care nu poate exista nicio marja de eroare.

Citeste si   Un fost comandant al Statiei Spatiale Internationale face dezvaluiri importante despre extraterestri! VIDEO

Pentru ca istoria sa nu fie darmata din temelii, unii specialisti au incercat sa explice ca conductele in cauza s-au creat in mod natural. Aceasta ipoteza este de-a dreptul hilara in conditiile in care o piramida nu se construieste singura si cu atat mai putin numeroase tevi de scurgere imbinate perfect intre ele.

Specialistul chinez Yang Ji a declarat presei ca este ferm convins ca atat piramida, cat si conductele sunt opera unor fiinte inteligente, venite de pe o alta planeta, care din anumite motive au venit pe Terra. Aceasta teorie pare sa prinda contur pentru ca alimentarea cu apa a piramidei s-a facut dintr-un lac cu apa dulce din apropiere, iar scurgerea se realiza intr-unul cu apa sarata.

Citeste si   Oamenii de stiinta au facut anuntul! Un obiect neindentificat va lovi Pamantul pe 13 noiembrie

Mai mult de atat, rezultatele laboratorului au fost si mai socante pentru ca 8% din materialul din care au fost realizate nu a putut fi identificat. In acest sens, specialistii sunt de parere ca materialul provine de pe o alta planeta pentru ca pe Terra nu exista.

Zheng Jiandong, un alt specialist care a analizat conductele misterioase, a descoperit ca ele sunt extrem de radioactive. Acest fapt poate fi considerat un aspect hotarator cu privire la originea acestor tevi.

Chiar daca aceasta teorie exista doar la nivel speculativ, nu exista prea multi specialisti care o sustin din cauza ca istoria antica a planetei ar trebui schimbata din temelii si atunci prapastia care ne separa de adevar s-au surpa pentru totdeauna.

Sursa: efemeride.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close