Dragnea ne-a inselat din nou! Ce se intampla cu restituirea taxei de prima inmatriculare?

In: Stirile zilei

Incepand cu 1 februarie 2017 timbrul de mediu a fost eliminat. Odata cu el insa, s-a abrogat si Ordonanta de Urgenta OUG 9/2013, care prevedea procedura de recuperare a banilor platiti pe toate taxele auto valabile pana in 2013. Astfel, soferii cu masini mai vechi de 2013 nu isi vor putea recupera banii.

Citeste si   Lovitura pentru romanii care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul "Prima Casa"! Programul ar urma sa dispara

Anul trecut, autoritatile au stabilit procedura prin care soferii care au platit taxa auto in perioada 2007-2013 isi pot recupera banii. Procesul se intindea pe 5 ani, banii urmand a fi restituiti in cinci transe egale.

Astfel, odata ce aceasta ordonanta a fost abrogata, procedura a disparut si ea, iar soferii cu masini mai vechi de anul 2013 nu isi vor mai putea recupera banii.

Citeste si   CODUL GALBEN de VISCOL a fost prelungit! Vezi lista DRUMURILOR BLOCATE!

Acum, exista doua modalitati prin care acest lucru s-ar mai putea face pe cale administrativa: fie emit o orgonanta, fie o lege pentru a stabili noi reguli de baza pentru restituirea vechilor taxe, scrie avocat.net.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close