DREPTATEA ISLAMULUI nu are limite! O femeie a fost DECAPITATA cu trei LOVITURI DE SABIE! VIDEO SOCANT si EXPLICIT

In: Stirile zilei, World

Laila Bint Abdul Muttalib Basim, o femeie birmaneza rezidenta in Arabia Saudita, a fost decapitata, luni, in piata publica dupa ce a fost tarata pe strazile din Mecca – orasul sfant al Islamului, de patru ofiteri de politie.

Ea a fost condamnata la moarte, fiind acuzata de abuz sexual si uciderea fiicei ei vitrege in varsta de sapte ani.


In timp ce i se pregatea executia, femeia a facut un ultim efort pentru a convinge autoritatile ca este nevinovata. Ea a strigat shehada islamica – “Nu este dumnezeu afara de Allah!” – jurand ca este nevinovata. “Sunteti de neiertat!”, “Eu nu am omorat!” si “Condamnarea este nedrepta!”, au fost ultimile cuvinte rostite de femeie inainte de a fi decapitata.

Cu toate ca in acest stat se obisnuieste ca femeilor condamnate la moarte sa li se administreze medicamente si analgezice care sa le reduca durerea si sa le impiedice sa strige, in cazul acesteia autoritatile au considerat ca nu este necesar. Mai mult decat atat, calaul i-a aplicat trei lovituri de sabie pentru a se asigura ca este moarta.

Imediat dupa decapitarea femeii in piata publica, un barbat face cateva proclamatii Islamice la megafon si citeaza versete din Coran.

VEZI VIDEO pe video.caplimpede.ro!

By: Elena Tudor Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close