Drobeta Turnu Severin: O handbalistă profesionistă s-a spânzurat

In: Sport, Stirile zilei

Poliţiştii au deschis o anchetă în cazul handbalistei în vârstă de 15 ani de la Clubul Sportiv din Drobeta Turnu Severin, după ce a fost găsită de către mama sa spânzurată în apartament.

Un echipaj a fost chemat la faţa locului, dar medicii care au încercat resuscitarea mai multe zeci de minute nu au mai putut-o salva pe adolescentă, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Citeste si   Secretul sarbului Djokovici: Bombardarea Belgradului i-a hranit visul de a deveni liderul ATP

Imediat după incident, vecinii au povestit că tânăra o sunase cu 20 de minute înainte pe mama sa şi i-a transmis că nu mai suportă situaţia şi că are de gând să îşi pună capăt zilelor.

Din primele informaţii, se pare că tânăra s-a referit la divergenţele pe care le avea cu tatăl său, după ce părinţii se despărţiseră. Potrivit anchetatorilor, tânăra a lăsat un bilet în care îşi cere scuze familiei şi prietenilor pentru gestul său.

Citeste si   Cel mai celebru politist din Romania si-a facut public salariul! Vezi cat castiga Marian Godina! "Trageti singuri concluzia"!

Luiza Purcăreaţă era una dintre cele mai bune handbaliste din cadrul Clubului Sportiv Drobeta Turnu Severin, colegele comparând-o adesea cu Luminiţa Huţupan.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close