Dumitru Dragomir este din nou LA UN PAS DE INCHISOARE!

In: Sport

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie, luni, recursul procurorilor anticoruptie in procesul in care presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si fostul presedinte al lui FC National, Gino Iorgulescu, sunt inculpati pentru o tranzactie imobiliara, fapta achitata de doua instante pana acum.

In 2 noiembrie 2011, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, fiul acestuia, Bogdan dragomir, fostul presedinte al lui FC National, Gino Iorgulescu, si un fost angajat al LPF au fost achitati, de catre Curtea de Apel Bucuresti, in procesul privind o tranzactie imobiliara a LPF.

Citeste si   Mesut Ozil a TRADAT Nike pentru Adidas in timpul meciului cu Dortmund!

Concret, Curtea de Apel a mentinut decizia Tribunalului Bucuresti din februarie 2011, instanta respingand apelul Directiei Nationale Anticoruptie. Decizia a fost contestata de procurorii anticoruptie la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care va hotari definitiv in acest caz.

In 5 mai 2008, Dumitru Dragomir a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru luare de mita. Totodata, George-Gino Iorgulescu, fost presedinte al lui FC National si fost membru in Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost deferit justitiei pentru dare de mita, spalare de bani si participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual.

Citeste si   Americanca Mikaela Shiffrin a obtinut prima victorie la Cupa Mondiala la doar 17 ani!

Totodata, procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata si pe Florin Bogdan Badita, fost angajat al Ligii Profesioniste de Fotbal ca sofer personal al lui Dumitru Dragomir, care de la data de 1 februarie 2004 este administrator al SC „Bodu” SRL Bucuresti, pentru complicitate la luare de mita, spalare de bani, participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual si uz de fals.

Citeste si   Liviu Dragnea, incoltit de procurori! DNA: Exista indicii cu privire la savarsirea unor infractiuni asimilate coruptiei!

Alaturi de acestia, in acelasi dosar a fost judecat si fiul presedintelui LPF, Bogdan Dragomir, pentru spalare de bani si participatie improprie la savarsirea infractiunii de fals intelectual.

Citeste mai multe despre acest subiect pe 24s.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close