Dupa chipul si asemanarea lui! Dragnea l-a uns prefect de Teleorman pe un fost agent comunitar!

In: Stirile zilei

Presa din Teleorman a publicat noi amanunte despre noul prefect al judetului, Florinel Dumitrescu. In toamna anului trecut,pe cand era senator, Dumitrescu a fost fost fotografiat in timp ce si-a parcat limuzina intr-un loc interzis. Apoi a mers pe strada scuipand seminte pe jos.

„Ne meritam soarta! De prosti, inculti si manipulati! Si cum nu era de ajuns, actualul guvern, condus de Sorin Grindeanu, ne mai da o palma. Sper ca va fi ultima, iar teleormanenii, asa limitati, dupa spusele intregii tari, vor reactiona.

Citeste si   Radu Mazare a petrecut alaturi de colegele din PSD pe un ring devenit neincapator din statiunea Mamaia! VIDEO

Printr-o hotarare de guvern, Florinel Dumitrescu, traseist politic, ex senator al PP-DD, fost sef de grupa la gardienii publici si patron de taxiuri, de doua nu mai multe, uns de catre primarul Dragusin sef peste maidanezii publici (gardienii publici), a ajuns sa fie prefectul judetului Teleorman. No comment! Doar atat! Rusine, Dragnea! Rusine, doamna ministru, Dan Carmen Daniela! Nu uitati, mai sunt pietre in Teleorman, ca atunci cand veniti, sa fiti loviti cu ele!”, scrie Informatia de Teleorman.

Citeste si   Documentele care arata cat de mic este Dragnea! PSD a scos din buzunar 100.000 de dolari ca liderul sa se intalneasca cu vicepresedintele SUA!

Guvernul l-a numit, miercuri, ca prefect al judetului Teleorman pe Florinel Dumitrescu, in locul lui Liviu Dumitrascu.

Florinel Dumitrescu a fost „agent comunitar” la Politia Comunitara din Alexandria in perioada 2006-2008, in timp ce era si student la Drept la Universitatea Ecologica. Florinel Dumitrescu a inceput facultatea la 37 de ani, informeaza hotnews.ro.

Citeste si   Povestea protestatarului #Rezist din Teleorman, amendat cu 30.000 de lei: Sunt satul sa ma chinui, sa fac parte dintr-un sistem corupt. Oamenii sa se trezeasca!”

Inainte de a fi agent comunitar, Florinel Dumitrescu a fost comandant de grupa in Corpul Gardienilor Publici Teleorman (1994 – 2006), potrivit biografiei de pe site-ul Senatului Romaniei. El a devenit senator in 2012 dupa ce a candidat pe listele PPDD.

Dupa ce a terminat Facultatea de Drept, a fost angajat Consilier Juridic la Politia Comunitara Alexandria si apoi la Primaria Alexandria.

In 2009 a terminat si un master in Stiinte Penale si criminalistica la Universitatea Ecologica Bucuresti.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close