El a vazut cu ochii lui CADAVRELE EXTRATERESTRILOR imbracate metalic! Ce DOVEZI ascunde FBI-ul despre OZN-ul prabusit la Roswell? VIDEO

In: Stiinta, Stirile zilei

Chase Brandon este unul dintre cei mai credibili martori care a vazut cadavrele extraterestrilor dupa prabusiriea OZN-ului la Roswell. Dar totusi ce dovezi ascunde FBI-ul cu privire la aceasta teorie?

Chase a fost agent CIA peste 30 de ani, iar dupa cum nota Daily Mail el este cel care declara cel mai vehement ca obiectul prabusit la Roswell in 1947 nu fost un balon meteorologic, asa cum au sustinut oficialii, ci „un obiect care nu provenea de pe aceasta planeta”.

Citeste si   DOCUMENT DESECRETIZAT al FBI: O specie extraterestra viziteaza PAMANTUL din 1947!

Forme circulare

Agentul sustine ca a vazut cu ochii lui dovezile „vizitei extraterestre la sediul CIA din Langley”. La scurt timp dupa incident, autoritatile militare au dat presei un comunicat oficial in care precizau ca „discul zburator observat de martori este de fapt un balon meteorologic”. Brandon contrazice declaratia oficiala si spune ca dovezile vazute de el sunt pastrate intr-o cutie, in sediul CIA. Nu a vrut sa spuna exact ce contine aceasta cutie, adaugand doar ca erau poze si „material scris”.

Ipoteza lui Chase pare sa fie sustinuta de documente publicate online de FBI, pe site-ul The Vault. In aceste arhive, un agent FBI vorbea despre „trei asa-numite farfurii zburatoare descoperite in New Mexico”. Aveau forme circulare si un diametru de peste 15 metri. In fiecare „nava” au fost descoperite trei cadavre cu forma umana, care aveau o inaltime de numai 90 de cm.

„Cadavrele erau imbracate in haine metalice, cu o textura foarte fina. Fiecare trup era bandajat intr-un mod similar costumelor folosite de pilotii care zboara cu viteze foarte mari”, a declarat agentul FBI, Guy Hottel.

El a vazut cu ochii lui CADAVRELE EXTRATERESTRILOR imbracate metalic! Ce DOVEZI ascunde FBI-ul despre OZN-ul prabusit la Roswell2 VIDEO

Fara dovezi

Citeste si   PUSCASUL MARIN care a luptat 17 ani pe MARTE impotriva extraterestrilor face dezvaluiri despre coloniile umane aflate pe PLANETA ROSIE! VIDEO

Un alt investigator important al cazului Roswell este Kevin Randle, un fost locotenent colonel in U. S. Air Force, participant in razboiul din Vietnam si in cel din Irak. La sfarsitul lunii septembrie 2013, o sursa anonima anunta ca Tom Carey, un colaborator apropiat al lui Randle a intrat in posesia unor diapozitive reprezentand cadavrele unor fiinte recuperate din obiectul prabusit la Roswell.

O femeie ar fi dat peste niste diapozitive Kodachrome ascunse in capacul unui cufar vechi, in timp ce evalua obiectele gasite intr-o casa din Texas, pregatita pentru vanzare dupa decesul ultimului proprietar.

Citeste si   INCIDENT filmat IN DIRECT! Un parlamentar face DECLARATIA ANULUI: Sa fim recunoscatori creatorilor nostri extraterestri! VIDEO

Vezi VIDEO AICI!

Ea a dat diapozitivele fratelui sau, un om de afaceri din Chicago si in cele din urma au ajuns la Tom Carey. Colaboratorii lui Carey s-au mobilizat pentru a stabili daca intr-adevar diapozitivele erau din 1947, daca proveneau din zona Roswell si infatisau ceea ce aparea la prima vedere. Si anume: fiinte nepamantene (desi semanau cu oamenii), intinse pe targi si acoperite partial de paturi militare. In acest scop, diapozitivele au fost transmise si unui ziar din Chicago, si expertilor firmei Eastman Kodak. Cei mentionati au fost de acord ca diapozitivele Kodachromes erau din 1947. Potrivit unora dintre teoriile conspiratiei, cei care au vazut diapozitivele sunt convinsi ca acele cadavre sunt ale unor entitati extraterestre, fara sa aiba insa dovezi.

Sursa: evz.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close