Elena Udrea se preda. CEL MAI PROBABIL nu mai vrea in fruntea PMP

In: Politic, Stirile zilei

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat luni ca, ”cel mai probabil”, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie.

Intrebata daca va mai candida la congresul partidului pentru functia de presedinte, Udrea a raspuns: ”Cel mai probabil nu mai candidez la functia de presedinte al partidului”.

Citeste si   Elena Udrea iese pensionara din puscarie! Vezi cati ani de detentie o asteapta!

Intrebata care a fost motivatia pentru care nu va mai candida la functia de presedinte, Udrea a raspuns: „Nu am spus ca nu mai candidez, am spus ca cel mai probabil «nu». Astazi am luat decizia sa mutam congresul, sa vedem pana atunci”.

Ea a sustinut ca, indiferent din cine va fi formata noua conducere a PMP, noii lideri trebuie sa vina cu o viziune „care sa contina strategia de partid de opozitie”.

Citeste si   PARODIA anului 2015! Codruta Kovesi ii canta Elenei Udrea: "Nu plange, Leana"! VIDEO

„E congres pe data de 8 februarie, vom vedea atunci cine se inscrie in competite, important este ca viitoarea conducere a partidului, indiferent din cine va fi formata, ea sa vina cu o viziune care sa contina o strategie de partid de opozitie, suntem singurul partid de opozitie la o guvernare PSD-PNL. Constatam ca astazi toata lumea este la putere: PSD prin Guvernul Ponta si PNL prin domnul Iohannis”, a adaugat Udrea.

Citeste si   Din nou la “distractie”! Traian Basescu este asteptat la Predeal!

Data initiala a congresului PMP era 21 martie.

Sursa: Mediafax

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close