Emotionant! Ce mesaj a primit un chelner in nota de plata!

In: World

Un chelner din Statele Unite ale Americii a avut parte de o mare surpriza, dupa ce un client darnic i-a oferit un bacsis de 500 de dolari, la o nota de plata de doar 0,37 dolari, relateaza CNN.

In varsta de 32 de ani, Kasey Simmons a primit bacsisul urias drept rasplata pentru un gest generos pe care il facuse cu o zi inainte.


„A comandat cel mai ieftin produs din meniu, apa aromata”, a povestit Simmons, care lucreaza intr-un restaurant din Dallas, Texas.

mesaj-bacsis

Un mesaj scris cu pixul pe un servetel l-a lamurit pe tanar de ce a primit acest dar neasteptat, arata greatnews.

Cu o zi inainte, pe cand se afla la cumparaturi, Simmons a observat o batranica ce statea la coada si care parea foarte trista. Alti clienti ai magazinului au trecut indiferenti pe langa ea, insa tanarul a intrat in vorba cu ea.

Desi batrana nu a spus de ce era trista, Simmons a reusit sa o inveseleasca si i-a platit si cumparaturile.

„Au costat doar 17 dolari, insa nu e vorba de bani. E important sa ii arati cuiva ca iti pasa”, si-a explicat tanarul gestul.

Iar bacsisul generos de la restaurant a fost oferit de fiica batranei. in mesajul scris pe servetel, femeia a explicat ca mama sa trecea prin momente dificile deoarece chiar in acea zi se implineau 3 ani de cand isi pierduse sotul.

Loading...

Tanarul s-a emotionat foarte tare in momentul in care a citit mesajul: „intr-una dintre cele mai triste zile din an, tu ai reusit sa ii faci mamei mele ziua minunata. Ai insistat sa platesti, i-ai spus ca e o femeie foarte frumoasa. Nu am mai vazut-o zambind atat de mult de cand tatal meu a murit”.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close