Este numit “Buddha Boy”, fiind inzestrat cu niste puteri divine!

In: Dezvoltare Personala, Stirile zilei

Va amintiti cazul Prahlad Jani, indianul care nu avea nevoie de hrana sau de apa pentru a supravietui? Astazi va vom prezenta un al caz similar din Nepal.

Este posibil ca oamenii sa nu manance sau sa nu bea apa pentru mai mult de 3 sau 4 zile? Ceea ce pare a fi imposibil din punct de vedere stiintific este acum pus sub semnul intrebarii de catre un adolescent din Nepal care a meditat vreme de 10 luni si care, in tot acest timp, nu a consumat alimente si nu a baut apa.

Citeste si   Lectiile de viata pe care trebuie le inveti pana nu e prea tarziu!

Aceasta poveste a primit foarte multa atentie, iar oamenii devin din ce in ce mai deschisi in fata unor asemenea posibilitati ce par a fi desprinse de pe un alt taram.

Ram Bahadur Bomjos, de asemenea, cunoscut sub numele de “Buddha Boy” a decis intr-o zi sa mearga la un copac din Nepal si sa mediteze. Initial acesta si-a propus ca meditatia sa sa dureze nici mai mult si nici mai putin de sase ani. Actiunile sale au devenit rapid tiluri de ziare si acesta a reusit sa atraga atentia a mii de vizitatori, fara ca intentia sa sa fie aceasta.

Citeste si   Testul care iti arata cele mai interesante amanunte despre personalitatea ta!

Mass-media a avut de asemenea oportunitatea de a-i cunoaste povestea, Ram reusind sa atraga prin actiunile sale jurnalisti si realizatori de film din intreaga lume.

Unul dintre cele mai notabile evenimente a fost reprezentat de venirea unei echipe de filmare Discovery Channel. Echipa a calatorit pana in Nepal pentru a stabili daca este posibil ca un om sa se abtina de la toate formele de abstinenta.

Citeste si   Descopera gloria DIVINA din interiorul tau! Vezi cum eliberarea sinelui iti poate SCHIMBA VIATA!

Pentru a determina daca este sau nu o inselatorie la mijloc, echipa de filmare a pozitionat o camera video care a capturat imagini vreme de 96 de ore. Imaginile demonstreaza cum CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro

    

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close