Este recunoscut pentru stimularea organismului in arderea grasimilor! Ce se intampla de fapt cand bei ceai de chimen? – Cap Limpede

Este recunoscut pentru stimularea organismului in arderea grasimilor! Ce se intampla de fapt cand bei ceai de chimen?

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Chimenul este un remediu excelent pentru cei care doresc sa slabeasca iar daca il consumatiĀ in mod regulat, sub forma de ceai, chimenul contribuie la scaderea in greutate prin arderea grasimilor, in special in zona abdomenului. Motivul?! Chimenul intensifica metabolismul, crescand cu pana la 25% capacitatea organismului de ardere a grasimilor.

De asemenea, chimenul contribuie la imbunatatirea procesului digestiv si la cresterea imunitatii, are capacitati diuretice, antispastice, astringente, expectorante si vermifuge.

Acest tratament este indicat si in caz de astm bronsic, dureri de cap, raceala, anorexie, flatulenta, astenie fizica, cancer de colon si cancer de piele.

PREPARARE:

Pune la fiert patru cani de apa. Cand apa clocoteste adauga patru linguri de seminte de chimen si lasa ceaiul sa fiarba inca 5 minute. Ia-l de pe foc si mai lasa-l la infuzat timp de 5 minute.

Loading...

Ceaiul se poate bea atat cald, cat si rece, de 3-4 ori pe zi. Chimenul poate fi toxic in doze mari, asadar nu depasi doza recomandata.

sursa>observator.tv


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close