Este scris in stele! Semnul astral arata cum iti vei gasi sfarsitul! – Cap Limpede

Este scris in stele! Semnul astral arata cum iti vei gasi sfarsitul!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Chiar daca nimeni nu isi doreste sa stie exact cand va muri, astrologii sustin totusi ca, in functie de semnul zodiacal sub care este nascuta o persoana, aceasta poate afla cat mai are de trait.

Berbec

Zodie aventuroasa si plina de initiative, berbecul isi va gasi sfarsitul destul de devreme, din cauza iresponsabilitatii de care da dovada uneori. Daca este provocat, berbecul nu va ezita si va demonstra tuturor ca tine piept oricarei situatii si ca are destul curaj sa faca orice. Asta poate fi o abordare potrivita in anii tineretii, dar, dupa o varsta, curajul nebunesc, provocarile si pariurile devin periculoase. Nu mai paria cu prietenii ca poti sari peste o masina in flacari si nu te duce sa-ti faci un tatuaj intr-un salon dubios, daca tii la viata ta.

Taur

Loading...

Taurii sunt firi dificile si se inteleg destul de greu cu unii oameni. Toata aceasta lipsa de interes pentru comunicare s-ar putea sa le aduca moartea prematura. Daca esti taur si ai trecut deja de varsta primelor emotii, nu te lua la cearta cu vecinul de pahar, nu te contrazice cu un nativ din scorpion sau berbec si nu insista ca ai dreptate atunci cand partenera ta ridica tigaia. Cel mai mare risc pentru tauri este sa enerveze pe cineva atat de tare incat sa-i impinga la crima. Daca vorbim despre partenerul de viata, dupa ani de zile in care ti-a suportat mofturile si kilogramele in plus, ai face bine sa nu gusti din cafeaua de dupa cearta.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close