Esti certat cu prietenul? Trimite-i pilda care-l va readuce in viata ta!

In: Dezvoltare Personala

Doi prieteni mergeau prin desert. La un moment dat, cei doi prieteni au avut o cearta, iar unul din ei si-a plesnit prietenul. Pe cel plesnit l-a durut, insa, fara sa spuna ceva, a scris in nisip: „Azi, prietenul meu cel mai bun m-a plesnit”.

Au continuat pe jos pana cand au gasit o oaza, unde au decis sa faca baie. Cel care fusese plesnit a ramas prins in noroi si a incepea sa se scufunde, insa prietenul sau l-a salvat. Dupa ce fusese salvat din scufundare, el a scris pe piatra: „Azi, prietenul meu cel mai bun mi-a salvat viata”.

Citeste si   Cand mergi pe muntele vietii nu esti singur! Pilda care poate ajuta pe cineva care crede ca totul e pierdut!

Cel care si-a plesnit prietenul a intrebat: „Dupa ce te-am ranit, ai scris in nisip, si acum scrii pe piatra…de ce?” Prietenul sau i-a raspuns: „Cand cineva ne raneste, ar trebui sa scriem acel lucru in nisip, unde vanturile iertarii il pot sterge usor. Insa cand cineva ne face un bine, trebuie sa gravam acel lucru in piatra, unde niciun vand nu il poate sterge.”

Citeste si   Incepe fiecare dimineata plin de energie! Vezi cele 10 lucruri care te vor ajuta zilnic!

Invata sa iti scrii durerile in nisip si sa gravezi castigurile in piatra!

Se spune ca e nevoie de un minut pentru a gasi o persoana speciala, o ora pentru a o aprecia, o zi pentru a o iubi, dar o viata intreaga pentru a o ierta. „Fericirea nu este ceva ce gasesti, este ceva ce creezi.” Viata este prea scurta pentru a-ti irosi timpul urand pe cineva. Bucura-te de fiecare moment al vietii!

Citeste si   Obisnuiesti sa barfesti? Vezi ce ti se poate intampla! Totul porneste de la un gand!

 

sursa: totalschimbat.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close