EXORCISMUL: Biserica Romano-Catolica pregateste LUPTA impotriva PRACTICILOR OCULTE!

In: Fotogalerie, Multimedia
.

Dupa o perioada de 40 de ani de la lansarea filmului “The Exorcist”, Biserica Romano-Catolica asigura pregatirea unei noi generatii de preoti care sa asigure necesitatea acestor practici neobisnuite, sustin cei de la telegraph.co.uk.

Cresterea numarului preotilor pe teritoriul Italiei si al Spaniei a condus la dezvoltarea pregatirii acestora in ceea ce priveste practicarea exorcizarilor, in incercarea acestora de a scapa oamenii de sub dominatia fortelor raului.

Citeste si   Scene SOCANTE in timpul slujbei de Duminica intr-o BISERICA

Cresterea cazurilor oamenilor posedati de aceste forte este rezultatul implicarii oamenilor in practici precum magia neagra, practicile satanice. Majoritatea oamenilor, impinsi de curiozitate si de comoditatea pe care le-o ofera internetul se afunda in informatii care-i deviaza de la adevaratul traseu pe care ar trebui sa-l urmeze.

Cresterea numarului de preoti pregatiti reprezinta deasemenea si o incercare a Bisericii Romano-Catolice de a eclipsa noul val de exorcisti auto-proclamati, in acelasi timp acest fapt fiind o recunoastere tacita a credintei Bisericii Romano-Catolice in existenta fortelor cele rele.

Citeste si   A inceput Saptamana Curata! Ce nu ai voie sa faci in aceste zile

Consiliul de la Milan a numit sapte noi preoti specializati in astfel de practici.

In Spania, Antonio Maria Rouco Varela, Arhiepiscopul Madridului, a ales opt preoti sa urmeze o pregatire speciala pentru a se putea confrunta cu ceea ce acesta a descris ca fiind “o crestere fara precedent” a cazurilor de “posedare demonica”. Biserica din Spania a cunoscut foarte multe cazuri care “depaseau competenta psihologilor” si mai uimitor fiind faptul ca acestea se faceau cunoscute Bisericii Romano-Catolice “cu o frecventa izbitoare”, a spus Arhiepiscopul.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close