Extraterestrii EXISTA! Cercetatorii au descoperit urme de viata extraterestra in atmosfera Pamantului!

In: Stiinta

Cercetatorii din Marea Britanie au descoperit urme de viata extraterestra in atmosfera Pamantului, mai exact intr-o particula de praf aflata in stratosfera.

Descoperirea in cauza este una uimitoare pentru ca astfel se poate confirma teoria care sustine ca orice element insufletit din acest Univers a fost creat din elementele esentiale din spatiu. Microorganismul in cauza are dimensiunea unui fir de par uman si are forma unui balon. Interesant este faptul ca materialul biologic este umflat cu un gaz inca necunoscut, care ii permite sa pluteasca in voie in spatiu.

Comunitatea stiintifica este socata de descoperirea realizata de echipa condusa de profesorul Milton Wainwright, de la Universitatea din Sheffield, in conditiile in care o particula similara, dar de structura diferita, a fost descoperita anul trecut in luna octombrie.

Mai mult de atat, pe Statia Spatiala Internationala (ISS), inca de la inceputul anului 2011 s-au descoperit urme de viata complexa extraterestra. Acest fapt este unul incredibil pentru ca, dupa cum ne spun specialistii, in spatiu nu traieste niciun microorganism. Intrebarea logica ar fi de unde provin aceste urme de viata extraterestra?

Deocamdata nu se poate raspunde la aceasta intrebare in mod oficial, dar este cert ca omenirea este inconjurata de diverse forme complexe de viata extraterestre, care fie se ascund extrem de bine de ochiul uman sau sunt pur si simplu invizibile.

Oamenii de stiinta au anuntat ca in viitorul apropiat vor studia foarte bine aceste particule, care contin urme de material genetic extraterestru, si se va incerca extragerea structurii de ADN. Abia apoi se poate specifica despre ce fel de viata extraterestra este vorba si daca suntem singuri sau nu in Sistemul Solar.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close