FACEBOOK isi schimba din nou design-ul! FOTO

In: Stirile zilei, Tech


Se pare ca Facebook insista cu schimbarile de design, mai concret, Inside Facebook anunta ca reteaua testeaza in prezent un nou layout, care afiseaza postarile intr-o singura coloana, adica cea din partea stanga. Toate celelalte activitati vor fi afisate pe coloana din dreapta.

Potrivit sursei citate, noua schimbare are ca scop atat navigarea mai usoara, cat si multumirea celor care s-au declarat enervati de cea de-a doua coloana si de trecerea mesajelor de pe o parte pe alta. Se pare ca design-ul nou este deja in teste pentru un numar restrans de utilizatori.

Loading...

Cu toate astea, noul design Facebook va pastra layout-ul cronologic al Timeline-ului. Toate mesajele publicate sunt afisate intr-o coloana mai larga, iar modulele precum Recent Activity, Friends, Places, dar si cele pentru aplicatii Open Graph sunt plasate intr-o coloana ceva mai ingusta, in partea dreapta. Diferenta in acest layout este ca modulele nu mai sunt de aceeasi dimensiune ca postarile, iar atunci cand nu exista module care sa fie ilustrate, coloana ramane goala in loc de a fi umpluta cu mesaje publicate anterior.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close