Facebook, Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters vor fi prezenți la Bucureşti – Cap Limpede

Facebook, Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters vor fi prezenți la Bucureşti

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

La cel mai mare eveniment internaţional dedicat internetului care are loc, până acum, în România, compania Facebook va fi prezentă la Bucureşti cu doi reprezentanţi, în prima zi a conferinţei RoNewMedia.

În data de 16 mai, ziua dedicată Social Media şi Search Marketing-ului, Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA şi Alessandro Petrilli, Client Partner, vor susţine la RoNewMedia prezentări în prima zi a conferinţei. Cei doi vor susţine în plus şi un training Facebook de două ore, cu detalii legate de folosirea eficientă a reţelei de socializare.

După workshop, managerii şi oamenii de marketing şi de comunicare, dezvoltatorii de aplicaţii şi toţi cei interesaţi de utilizarea eficientă a Facebook vor beneficia şi de o prezentare susţinută de Adda Kyrkili, Regional Head of Business Development la Think Digital – compania care vinde spaţiile publicitare Facebook în şase ţări, inclusiv România.

Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters şi multi alţii vor fii de asemenea la RoNewMedia, care se anunţă a fi cel mai amplu eveniment dedicat Internetului organizat până acum la noi în tară.

Loading...

Andreea Mușatescu


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close