Fara sa stii mintea ta este dominata de ganduri negative! Cele zece ganduri periculoase la care este mai bine sa renunti! – Cap Limpede

Fara sa stii mintea ta este dominata de ganduri negative! Cele zece ganduri periculoase la care este mai bine sa renunti!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Se spune ca esti ceea ce gandesti. Iti poti crea o viata mai buna doar gandindu-te la aceasta posibilitate? Sunt sigur ca nu, este absurd. Dar daca mintea ta este dominata de ganduri negative, este destul de dificil sa-ti gasesti motivatia pentru a produce schimbarile de care ai nevoie in viata ta. Ia in considerare aceste zece ganduri pe care ar trebui sa le eviti cu orice pret, potrivit celor de la lifehack.org:

10. “Nimanui nu-i pasa”

Ba da, le pasa. Chiar daca nu te afli in cele mai bune momente ale relatiei cu cei din familia ta, nu-mi pot imagina ca acestora nu le pasa de tine. Si chiar daca ai pierdut legatura cu multi dintre prietenii tai, sunt sigur ca s-ar bucura sa-ti auda vocea in cadrul unui telefon surpriza. Crede-ma ca ai avut impact asupra multor persoane, mai multor persoane decat ti-ai putea imagina. Trimite un e-mail sau suna-ti un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de foarte multa vreme. Suna-ti matusa favorita, unchiul sau varul care au avut un impact positiv in dezvoltarea ta atunci cand erai copil.

9. “Mi-ar placea sa fiu mai mult ca…”

Te rog sa intelegi urmatorul fapt: atunci cand vezi modele in revistele de specialitate, ai in fata ta imaginile unor oameni care au depus un efort foarte mare pentru a ajunge la forma pe care o prezinta in acele imagini. Efortul consta in diete alimentare si rutine de antrenament foarte stricte si nu in putine cazuri fotografiile sunt procesate in programe de acest fel pentru a la scoate in evitenta calitatile si a le ascunde defectele. Cu alte cuvinte, un asemenea corp nu poate fi un obiectiv de atins pentru o persoana normala. Adesea vezi in aceste reviste articole cu titlul de genul “Antrenamentul lui Hugh Jackman” si te gandesti ca ai putea urma acelasi rutine de antrenament pentru a avea fizicul pe care actorul l-a avut in ultimul sau film “Wolverine”, dar nu este posibil deoarece fiecare program de antrenament este sculptat dupa fizicul si metabolismul persoanei. Accepta-ti corpul asa cum este. Tinteste sa-ti imbunatatesti sanatatea si foma fizica, dar nu te compara cu alte persoane.

8. “O sa actionez atunci cand o sa fie momentul”

Loading...

Nu exista asa ceva, nu exista un moment perfect pentru a face un anumit lucru. Daca astepti momentul perfect pentu a te lasa de fumat, pentru a vorbi cu tipa aceea draguta, pentru a incepe un nou antrenament de fitness. Sunt sigur ca te simti foarte bine in zona ta de comfort dar in acea zona nu o sa te dezvolti niciodata. Actioneaza acum sau regreta mai incolo.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close