Femeia care a sfidat moartea! A sarit din avion de la 10.000 de metri fara parasuta si a supravietuit!

In: World

Vesna Vulovic a fost singura persoana din lume care a supravietuit unei caderi de la o altitudine de 10.000 de metri dupa ce s-a aruncat dintr-un avion.

In ianuarie 1972, Vesna Vulovic era insotitoare de zbor in cadrul liniilor aeriene iugoslave, informeaza The Guardian. Atunci cand avionul se afla in coliziune directa cu lantul muntos din fosta Cehoslovacie, femeia s-a decis sa sara pentru a-si salva viata.  Cei 27 de pasageri si intregul echipaj au decedat in urma exploziei.

Citeste si   Toti crestinii fac greseala asta! Ce trebuie sa faci la disparitia persoanelor dragi!

Fiind blocata  in partea din spate a avionului si neputand sa inainteze, femeia a decis sa sara fara parasuta din avion, in timpul caderii aceasta s-a lovit de crengile brazilor, iar stratul de zapada i-a atenuat caderea, scrie Descopera.

Vulovic a fost salvata de catre un padurar care i-a auzit tipetele. Femeia a fost transportata, de urgenta, la spital unde a stat in coma timp de 10 zile.  Craniul sau era fracturat, doua coaste ii erau rupte la fel si pelvisul.

Citeste si   Slatina a intrat in Cartea Recordurilor! 7.000 de oameni au cantat simultan Imnul Romaniei! VIDEO

Initial, femeia a fost paralizata de la brau in jos, insa in urma recuperarii acesta a reusit sa munceasca din nou in cadrul liniilor aeriene in cadrul unui post de birou. Vulovic a declarat ca nu si-a putut reaminti niciodata momentul accidentului sau cel in care a fost salvata. Femeia afirma in 2008 ca isi aminteste doar momentul in care a salutat pasagerii inainte de decolarea din Danemarca, apoi s-a trezit in spital.

Citeste si   MOARTEA ne pregateste pentru un nou APOGEU! Ce TRANSFORMARI intervin in CLIPA MORTII!

In 1985, femeia a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a reusit sa supravietuiasca caderii de la o inaltime incredibila fara parasuta.  in 2016, Vulovic a murit la varsta de 66 de ani in apartamentul sau din Belgrad, Serbia.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close