Femeie „posedata de Diavol” exorcizata langa moastele Cuvioasei Parascheva! Imaginile socante au ajuns in presa britanica. Video

In: Spiritualitate

Pelerinii de la Sfanta Parascheva au avut ocazia sa asiste la exorcizarea unei femei ce a fost adusa pe brate de rude sa atinga moastele sfintei. Rudele sustin ca femeie ar fi posedata de diavol. Reactia femeii a surprins pe toata lumea. Aceasta a urlat in fata miilor de credinciosi.

Imaginile socante cu femeia care urla si se zbatea langa moastele Cuvioasei Parascheva au ajuns in tabloidele britanice.


The Sun scrie despre cazul unei femei „posedate de diavol”, care urla in timp ce este fortata sa se apropie de ramasitele sfintei, in timp ce un preot ar face un ritual de exorcizare.

Presa britanica spune ca aceste scene ar fi avut loc saptamana aceasta, odata cu pelerinajul anual de la Iasi, la care au participat in jur de 200.000 de oameni.

Potrivit sursei, femeia a fost dusa de membrii familiei la evenimentul religios, fiind convinsi ca moastele Sfintei Parascheva o vor scapa de „diavol”.

In filmare se vede cum femeia este tinuta de cativa oameni, in timp ce un preot rosteste o rugaciune.

Loading...

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close