Festivalul Ceaiului si al Cafelei, intre 1 – 7 octombrie, la Bucuresti

In: Stirile zilei, Timp liber

Festivalul Ceaiului si al Cafelei, Tea&Coffee Festival, se va desfasura in Bucuresti, in perioada 1 – 7 octombrie, si va cuprinde manifestari si spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene.

Tea&Coffee Festival se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea, cat si profesionistilor care activeaza, in calitate fie de producatori fie de importatori, in industria de resort.

Citeste si   O femeie a fost lovita de un tramvai in Bucuresti!

Pe parcursul expozitiei care se va desfasura la Bell’Agio Casa, din zona Uranus, vizitatorii vor putea participa la demonstratii culinare, dar si la demonstratii de preparare a cocktail-urilor din ceai si cafea, de catre unii dintre cei mai buni barista (specialisti in prepararea cafelei si bauturilor pe baza de cafea) din lume.

Citeste si   Ce facem in weekend-ul 9 - 11 august! VIDEO

In spatiul expozitional se vor desfasura si alte momente artistice, precum concerte si demonstratii de dansuri traditionale, workshop-uri de arta vizuala, degustari de produse traditionale si prezentari ce fac trimitere la elemente ale culturii tarilor cu traditie in producerea, prepararea si consumul de ceai si cafea.

Vizitatorii expozitiei vor avea, de asemenea, posibilitatea sa aleaga si sa testeze, in functie de preferinte, diverse sortimente de ceai si cafea.

Citeste si   MAE: 15 cetateni romani, repatriati marti din Siria!

Expozitia din cadrul Tea&Coffee Festival poate fi vizitata vineri, 5 octombrie, intre orele 16:00 – 20:00, si sambata si duminica, 6 si 7 octombrie, intre orele 10:00 – 20:00. Intrarea publicului la eveniment este libera.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close