Final Destination! Accident horror in Franta… cel putin 42 de morti! VIDEO

In: World

Un accident desprins din filmele horror a avut loc vineri dimineata in Franta in urma caruia au murit 42 de persoane. Potrivit cotidianului Sud-Ouest accidentul a avut loc la ora locala 7.30 (8.30, ora Romaniei), la Puisseguin, in apropiere de Libourne, pe drumul departamental 123, la Gironde, in sud-vestul Frantei, unde un autocar si un camion au intrat in coliziune frontala si au luat foc, relateaza ziarul Le Parisien in pagina electronica.

 


Cele doua vehicule s-au incastrat unul in celalalt din cauza impactului.

Opt persoane au reusit sa fuga din autocarul in flacari. Potrivit le Parisien, cinci dintre ele s-ar afla in stare foarte grava. Salvatori au anuntat anterior ca exista cinci supravietuitori.

Prefectura Gironde a anuntat bilantul de 42 de morti. Un bilant anterior anunta ca soferul si cei 38 de pasageri ai autocarului au murit in accident. Aproximativ 60 de pompieri au fost mobilizati la interventie, potrivit France bleu Gironde.

„Guvernul este total mobilizat pentru aceasta tragedie”, a declarat presedintele francez François Hollande, aflat intr-o vizita in Grecia.

Ziarul Sud Ouest scrie ca pasagerii erau persoane de varsta a treia care plecau intr-o calatorie. Ei au plecat din comuna Petit-Palais la Dordogne.

Potrivit Le Parisien, camionul transporta lemn.

Loading...

sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close