FITUICILE sunt de pe vremea bunicilor! Cum copiaza elevii si studentii in ERA TEHNOLOGIEI!

In: Stiinta, Stirile zilei
.

Fituicile sunt de domeniul trecutului sau mai bine zis de pe vremea bunicilor. Elevii si studentii din ziua de azi se pregatesc pentru lucrari si examene folosind cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste copiatul.

Dupa aparitia pe piata a smartphone-urilor, a smartwatch-urilor, a ochelarilor Google, elevul modern are o varietate de gadget-uri pe care le-ar putea folosi pentru a trisa la examene, scrie intr-un articol CNN.

Citeste si   GOOGLE: Internetul isi va pierde libertatea dupa conferinta ONU din decembrie!

In prezent, profesorii nu numai ca trebuie sa fie vigilenti in sala de examinare, ci trebuie sa fie la curent cu toate noile tehnologii aparute.

„Consider ca toate aceste tehnologii vor reprezenta o problema. Vor exista consecinte care nu pot fi inca prevazute”, a declarat Larry Rosen, profesor la Universitatea din California.

In Anglia, guvernul incepe sa raspunda la aceasta amenintare, potrivit Ministerului Educatiei.

Citeste si   Alerta! Marile puteri vor sa dea cel mai mare atac cibernetic! Vezi cine vrea sa dea jos Internetul!

2. Amenintarea invizibila

Unele dispozitive sunt imposibil de vazut, cum ar fi asa-numitele casti Bluetooth „invizibile”. Acestea dspun de un microfon minuscul, care este legat de un telefon mobil. Astfel de dispozitive pot fi folosite pentru a primi raspunsuri de la cineva din exterior.

„Daca observam un student care isi misca stiloul sau pixul in dreptul computerului sau daca vad ca isi misca incheietura mainii, acestea sunt semnale ca probabil face fotografii. Atunci intervenim”, spune Taylor Ellis, decan in cadrul unei universitati din Florida.

FITUICILE sunt de pe vremea bunicilor! Cum copiaza elevii si studentii in ERA TEHNOLOGIEI!2

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close