Fiul fostului procuror general adjunct Traian Gherasim a fost ridicat de către DNA

In: Injustitia

Fiul fostului procuror general adjunct Traian Gherasim, a fost ridicat, joi, de procurorii anticorupţie, alături de un om de afaceri din Timişoara, susţin surse judiciare. Avocatul Andrei Gherasim – fiul fostului adjunct al procurorului general al României, Traian Gherasim – ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi, pentru o soluţie favorabilă într-un dosar, spun sursele citate.

Acest caz s-ar fi constituit în urma denunţului unui judecător, care ar fi refuzat banii daţi de omul de afaceri Nicolas Man.


Pe de altă parte, omul de afaceri timişean Nikolaus Man, suspectat că a încercat să dea mită unor judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost prins, joi, de poliţişti, în timp ce încerca să părăsească ţara prin Vama Cenad.

Andrei Gherasim este avocat din 15 martie 2003 în Baroul Bucureşti.

Loading...

Tatăl său, Traian Gherasim a fost judecător la Secţia penală a ICCJ până în luna septembrie 2011. El fusese numit la ICCJ în martie 2002, după ce cu o lună înainte fusese revocat din funcţia de procuror general adjunct al României (când era şef al Miisterului Public Ilie Botoş-n.r.).

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close