Florin Iordache nu da inapoi! Lanseaza un nou proiect de modificare a Codului Penal! „Imi asum ca era necesara ordonanta”

In: Politic

Florin Iordache a ajuns, luni dimineata, la sediul Ministerului Justitiei. El a anuntat ca va lansa in dezabere publica, in cursul acestei zile, un nou proiect de modificare a Codului Penal. Actul va fi publicat pe siteul institutiei si va ramane in dezbatere publica timp de 30 de zile, a precizat ministrul Justitiei. Iordache isi asuma, in continuare, modificarile legislative pe care vrea sa le faca si sustine, din nou, ca ele erau urgente.

Citeste si   Printisorul de Teleorman, Stefan Valentin Dragnea, are afaceri de 20 de milioane de euro! Tatal lui a fost toata viata bugetar!

„Am afirmat tot timpul si-mi asum ca era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale (…) CCR a stabilit, acum doua saptamani, ca mai sunt inca patru pevederi. In legea pe care eu o voi supune astazi in dezbatere publica vor aparea si acele patru prevederi neconstitutionale”, a declarat Florin Iordache, luni dimineata.

Citeste si   Programul de guvernare al PSD are in plan exterminarea a peste un milion de romani bolnavi! Medicamentele pentru cancer nu se mai vand in Romania!

Florin Iordache a mai declarat ca nu crede ca va trece motiunea de cenzura in Parlament impotriva Guvernului si ca o discutie privind demisia sa va avea loc dupa votul din Parlament pe motiunea de cenzura.

„Dupa ce va fi dezbatuta si respinsa, cred eu, motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu. in urma acestei discutii voi anunta decizia”, a declarat Florin Iordache, intrebat daca va demisiona, arata TVR.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close