Fostul sef al spionilor, audiat la DNA

In: Injustitia

Fostul ministru de Externe si al SIE, Teodor Melescanu, a declarat vineri ca a fost chemat la DNA pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar in care s-a inceput urmarirea penala in rem, pentru posibile infractiuni comise de militari.

La iesire din sediul DNA, Melescanu a recunoscut ca este vorba de achizitia unui aparat de reconstructie dentara la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pe vremea cand spitalul era condus de generalul Ioan Sirbu.

Citeste si   Cutremur in randul Bisericii! IPS Teodosie, plasat sub control judiciar de procurorii DNA! Vezi ce acuzatii i se aduc!

Teodor Melescanu a spus ca il cunoaste pe Ioan Sirbu, deoarece acesta i-a fost subordonat, insa nu el l-a numit in functie. De asemenea, el a precizat ca nu stie date despre faptul ca acel aparat a fost utilizat sau nu, scrie Agerpres.

Presa centrala a relatat faptul ca, in anul 2008, comandantul de atunci al Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, generalul-medic Ioan Sirbu, a cerut ministrului Apararii sa-i aprobe achizitionarea unui sistem CAD/ CAM pentru reconstructie dentara. Aparatul avea o valoare estimata de peste 200.000 euro, insa el nu a fost niciodata utilizat.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close