FOTOGRAFIA EMOTIONANTA a conflictului din Fasia Gaza: ”Eu sunt jurnalist”!

In: Stirile zilei, World

Fotografia emotionanta a unui baietel palestinian care vrea sa fie jurnalist face inconjurul lumii si transmite indirect ce se intampla in Fasia Gaza.

Un baietel palestinian despre care se crede ca are varsta de 6 ani a fost fotografiat de un jurnalist suedez dupa ce ”s-a deghizat” pentru a relata evenimentele din Fasia Gaza, scrie dailymail.co.uk. Copilul purta o ”vesta antiglont” realizata dintr-o punga pentru gunoi si casca unui ziarist.

Citeste si   Ultima FOTOGRAFIE cu Nicolae Ceausescu inainte de a muri! Este UNICA si realizata de un strain!

”Eu sunt jurnalist. Relatez despre ceea ce se intampla aici, aceasta este vesta mea antiglont”, a spus baietelul.

Reporterul Johan-Matthias Sommarstrom a postat fotografia pe Twitter, aceasta fiind redistribuita de peste 5.500 de ori in cateva ore.

”Baietel din #Gaza care pretinde ca este jurnalist, cu vesta lui antiglont facuta in casa, a trebuit sa ii imprumut casca mea”, a scris reporterul pe Twitter.

”Pentru un moment a fost extrem de mandru. Prietenii lui radeau fericiti si dansau in jurul lui. S-a rusinat putin, asa ca i-am facut poza”, a declarat jurnalistul.

Imaginea a devenit una dintre cele mai distribuite fotografii din Fasia Gaza, de la inceputul conflictului.

Citeste si   Lana Del Rey, noua muza H&M

Bilantul victimelor a depasit 1.450 de morti in randul palestinienilor omorati in Fasia Gaza de la inceputul ofensivei israeliene, pe 8 iulie.

16 palestinieni au fost ucisi, miercuri, intr-un atac cu obuze care a vizat un centru pentru refugiati organizat intr-o scoala administrata de ONU din Fasia Gaza.

Uniunea Europeana a condamnat, joi, atacul care a vizat aceasta scoala, cerand o ancheta imediata pentru identificarea autorilor acestui act „inacceptabil”.

Citeste si   Decizie definitiva in cazul unui ministru al cabinetului Grindeanu!

FOTOGRAFIA EMOTIONANTA a conflictului din Fasia Gaza Eu sunt jurnalist2

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close