GAZELE DE SIST LE TULBURA MINTILE: Sefii ANRM invita batranii PE INTERNET LA CONSULTARI PUBLICE!

In: Social, Stirile zilei

Sefii Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM) ii invita pe taranii din comunele Bacesti (Vaslui) si Cobadin (Constanta) sa navigheze pe internet pentru a se inscrie la discutiile publice despre gazele de sist.

In timp ce primarii din localitatile vizate sustin ca nu au habar de organizarea sesiunilor publice de informare – „gestionarul de la caminul cultural a fost sunat de cineva, sambata sau duminica, care voia sa inchirieze caminul” -, cei de la ANRM dau din umeri:

Citeste si   Studiu publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 299/1: Apa nu previne deshidratarea!

„Ne pregateam sa facem si niste flyere, nu stiu daca mai este timp. ..”

In plus, Agentia a anuntat organizarea sesiunilor, in ambele cazuri, la caminele culturale.

„Noi nu avem camin cultural”, spune insa primarul din Bacesti. Sesizand probabil eroarea, ANRM a anuntat, recent, printr-un comunicat, ca sesiunea de la Bacesti se va muta in orasul Vaslui, motivand prin „interesul crescut pentru sesiunea publica de informare privind gazele de sist”.

Totodata a fost decalat termenul, in loc de 15 ianuarie anuntat initial, sesiunea fiind reprogramata pe 20 ianuarie.

Citeste si   Emil Boc: Actualul guvern isi bate joc de combinatul Oltchim!

Sesiunile de informare fac parte din campania desfasurata de ANRM si cofinantata de Comisia Europeana. Proiectul european are o valoare de 120.000 de euro, 50% din bani fiind fonduri europene, iar restul de la bugetul de stat.

„Sesiunile de informare publica nu ne-au costat prea mult. Catering, sucuri…Autoritatile ne-au pus la dispozitie salile, aparatura de sonorizare”, a declarat pentru gandul Anca Baciu, manager de proiect.

Formularul de inscriere:

Citeste si   Ministru olandez, Fred Teeven: Asteptam raportul MCV din decembrie pentru o decizie privind aderarea Romaniei la Schengen!

11fora

Citeste mai departe pe gandul.info!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close