George Maior s-a intalnit cu cel mai puternic om al Planetei! Vezi ce i-a spus lui Obama

In: Stirile zilei

Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, s-a intalnit cu Barack Obama. Presedintele SUA i-a primit pe George Maior si pe sotia si copiii acestuia la Casa Alba. In cadrul intrevederii, George Maior i-a prezentat lui Obama scrisorile de acreditare.

„Parteneriatul Strategic este un pilon de baza pentru politica externa si de securitate a Romaniei. Sprijinul SUA a ajutat Romania pe drumul democratizarii, al respectarii drepturilor omului si statului de drept, facand din tara noastra un model pentru tarile din regiune”, a precizat ambasadorul George Maior, subliniind totodata ca Romania reprezinta o insula de stabilitate pentru flancul estic al Aliantei Nord-Atlantice, conform comunicatului Ambasadei SUA.

Citeste si   Teoria socanta a unui agent FBI: Un razboi nuclear mondial, planuit sa inceapa de anul viitor!

El i-a prezentat presedintelui american prioritatile mandatului sau: dezvoltarea cooperarii in domeniul securitatii, intarirea dimensiunii economice si a schimburilor comerciale, incurajarea investitiilor si a transferului de tehnologie, consolidarea securitatii energetice, precum si intensificarea cooperarii in domeniul educatiei si inovatiei.

„Romania are un angajament ferm pentru imbunatatirea mediului de afaceri, vital pentru atragerea investitiilor americane si cresterea schimburilor comerciale”, a mai spus Maior.

Citeste si   Wesley Clark, fost candidat la Casa Alba il va consilia pe Victor Ponta

La ceremonia de la Casa Alba, ambasadorul George Cristian Maior a fost insotit de sotia sa si cei doi copii, precizeaza comunicatul mentionat.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close