Google a prezentat noul dispozitiv Chromecast care permite trimiterea de continut multimedia de pe mobil pe televizor! VIDEO – Cap Limpede

Google a prezentat noul dispozitiv Chromecast care permite trimiterea de continut multimedia de pe mobil pe televizor! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Google a prezentat noul dispozitiv Chromecast, un stick HDMI care se conecteaza la televizor si permite trimiterea de continut multimedia de pe orice dispozitiv mobil, potrivit revistei chip.ro.

Chromecast nu foloseste o conexiune peer-to-peer ci functioneaza via Wi-Fi, prin intermediul unui modul wireless 802.11 b/g/n de 2,4 GHz si se sincronizeaza cu sistemele cu SO-uri diferite de Android (iOS, Windows sau Mac OS X) prin intermediul unei aplicatii software.

Dongle-ul Google Chromecast permite astfel trimiterea de continut multimedia de pe smartphone sau tableta catre ecranul televizorului. Preluarea continutului nu se face in mod direct, ci clipurile sunt sincronizate si redate simultan pe ecranul televizorului, folosind conexiunea internet.

Loading...

1stik 2


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close