Grasimea de pe burta va fi istorie! Trucurile banale care iti remodeleaza abdomenul

In: Utile

Grasimea de pe burta este una din cele mai mari probleme cu care se confrunta atat femeile, cat si barbatii. Nutritionistii si instructorii ne indeamna sa fim atentie la dieta, insa nimeni nu ti-a spus pana acum trucurile simple prin care poti sa iti remodelezi abdomenul.

Bea mai multa apa


Abdomenul tau va fi mai plat daca elimini lichidele. Acest lucru poate fi posibil daca le inlocuiesti cu apa, intrucat organismul cere mai multa apa atunci cand este deshidratat. Incearca sa consumi o cantitate de apa echivalenta cu jumatate din greutatea corpului tau, masurata in uncii ( o uncie= 28,3g). De exemplu, daca ai 55 de kilograme, ar trebui sa bei minim 1.8 litri de apa pe zi.

Redu consumul de sare

Se stie ca sarea este un aditiv important si sanatos, insa o cantitate mai mare acumulata in corp poate duce la retentia de apa si la disproportionarea de apa si sare, ceea ce va cauza balonarea. Cantitatile excesive de sare pot patrunde in organism prin intermediul alimentelor consumate, inclusiv a snacksurilor, fast food-ului sau semipreparatelor, scrie secretele.

Nu mai mesteca guma

Loading...

Daca vrei un abdomen plat, ar trebui sa eviti sa mesteci guma. Pentru ca mesteci guma, aerul intra in stomac, si acesta va incepe sa se umfle. Interesant de remarcat este ca guma de mestecat, fara zahar, e si mai periculoasa decat cea obisnuita intrucat aceasta contine indulcitori artificiali cum ar fi aspartamul.(citeste aici efectele aspartamului asupra organismului).

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close