Greseala care nu te lasa sa scapi de cosuri! Solutia naturala prin care scapi de acnee in careva zile

In: Utile

Multi dintre noi sufera de eruptiile acneice zilnice, iar tratamentele de la televizor nu sunt intotdeauna cea mai buna solutie. O femeie a impartasit modul simplu si rapid prin care a reusit sa scape complet de acnee. In doar 4 zile, tenul ei a devenit perfect curat.

Femeia descrie ca ii intrase in obicei sa irite cosurile cu degetele in urma cu cativa ani, intr-o perioada stresanta. Chiar si dupa traversarea acestei perioade, a continuat sa practice acest obicei prost.


„Este de la sine inteles ca mi-am iritat ingrozitor tenul”, afirma femeia. La prima eruptie acneica, si-a dat seama ca problemele au o cauza mai profunda. Analizandu-si alimentatia, femeia a realizat ca multe dintre iritatii se datorau dietei nesanatoase bogate in grasimi, sodiu si zahar.

„Am facut trei lucruri foarte simple: am incetat sa-mi mai storc cosurile, mi-am schimbat alimentatia si am inceput sa am mai multa grija de tenul meu”, a declarat aceasta, conform secretele.

Femeia povesteste si cum, de fiecare data cand simtea impulsul sa-si stoarca cosurile, a inceput sa bea in schimb o inghititura de apa. In plus, a inlocuit chipsurile si inghetata cu verdeturi, si a introdus in alimentatia zilnica mai multe alimente bogate in zinc si vitamina A. Cu alte cuvinte, a abordat problema „dinspre interior catre exterior”.

Loading...

Dar femeia nu a neglijat nici ingrijirea exterioara. A folosit un sapun obisnuit de doua ori pe zi, dar a introdus in rutina zilnica de ingrijire si uleiul de cocos. Dupa curatarea fetei si aplicarea uleiului, tenul i s-a curatat complet.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close