Haine toxice pentru copii de la branduri renumite. Unele foarte dragi romanilor

In: Bani

Hainele toxice pentru copii sunt fabricate inclusiv de branduri de renume precum Disney, Burberry sau Adidas. In acestea si altele s-au descoperit substante chimice periculoase, afirma un raport dat publicitatii astazi de catre Greenpeace. Organizatia pentru apararea mediului a explicat intr-un comunicat ca a supus analizei 82 de articole fabricate sub 12 marci diferite si a gasit la toate aceste firme produse chimice toxice.

Citeste si   Mesut Ozil a TRADAT Nike pentru Adidas in timpul meciului cu Dortmund!

Între mărcile celebre vizate de ONG figurează Nike, American Apparel, C&A şi Gap. Articolele testate au fost fabricate în 12 regiuni sau ţări şi o treime dintre ele în China.

„Parintii atenti ca hainele cumparate pentru copiii lor sa nu contina produse chimice periculoase se confrunta cu un veritabil cosmar”, a comentat Chih An Lee, de la Greenpeace.

Greenpeace a cerut Chinei, primul producator de textile si primul consumator de produse chimice din lume, sa nu mai foloseasca substante daunatoare in industria sa textila.

Citeste si   Hainele de la Stradivarius, Zara si Bershka se vand si on-line in Romania

toxic

In ultimii doi ani, ONG-ul a publicat mai multe studii care arata prezenta unor substante chimice susceptibile sa provoace cancer si probleme hormonale in produsele unor firme precum Zara, Calvin Klein, Levi’s si Li Ning.

 













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Cristian Milut Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close