HTC a lansat noul smartphone din seria One

In: Stirile zilei, Tech

HTC a lansat, marti, noua generatie a telefonului HTC One (M8). Noul model este realizat in proportie de 80% din metal, imbunatatind reteta constructiei metalice pe care a prezentat-o anul trecut cu modelului M7.

Succesorul modelui HTC One (M7) din 2013 vine un ecran de 5 inci, full HD (1080p), un sistem de camere duale pe spate si o camera frontala cu unghi larg de 5 Megapixeli.

Citeste si   Va fi lansat iPhone 5 in iunie?

La fel ca si pe modelul anterior, noul HTC One dispune de doua boxe frontale, comenzi rapide de acces si afiseaza o interfata noua – HTC Sense 6, disponibila integrat, sau prin descarcarea unui upgrade din Google Play store.

Pentru prima data in istoria companiei, HTC implementeaza pe noul model butoane pe ecran, similare celor de pe Google Nexus.

Citeste si   Aplicatia care iti scade factura la telefon!

Aparatul este dotat cu un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801, este compatibil cu tehnologia 4G LTE si ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, 4.4.2 KitKat.

Telefonul dispune de o camera principale de 4 Megapixeli Ultrapixel. Pe langa aceasta camera principala, noul HTC One mai are o camera secundara pe spate a carui scop este de a colecta informatii de adancime.

Citeste si   Cum sa-ti tii COPILUL sub control! APLICATIA care ii obliga pe copii sa-si sune PARINTII!

Prin configuratia „Duo Camera”, noul model HTC One ofera utilizatorului posibilitatea de a selecta focusul dupa ce s-a captat deja fotografia.

HTC One este dotat cu o baterie de 2.600 mAh (fata de 2.300 mAh la modelul anterior), dar promite o durata de viata cu 40% mai mare.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Cristian Milut Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close