Iata cum isi repara singur zgarieturile Lg G FLex 2! VIDEO

In: Tech

In cadrul CES 2015 a fost prezentat LG G Flex 2, cel mai nou smartphone LG, iar in el compania a implementat o tehnologie interesanta care promite sa isi repare singur zgarieturile.

Prima versiune a LG G Flex avea o carcasa care se repara singura dupa anumite tipuri de zgarieturi, procesul durand pana la 3 minute, iar asteptarea s-a dovedit a fi prea lunga pentru unii utiliaztori.

Citeste si   Meniul SECRET din TELEFONUL tau! Cat de necesar este si cum il poti ACCESA!

In aceasta idee, cei de la LG au implementat in LG G Flex 2 un nou tip de material pentru carcasa, acesta reparandu-se singur dupa doar 10 secunde. Pentru a demonstra cat de eficient este intregul sistem cei de la LG au montat la CES 2015 o masinarie care zgaria carcasele LG G Flex 2 si LG G Flex, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata diferenta dintre ele.

Citeste si   REVOLUTIA APLICATIILOR: Pontul prin care poti sta pe INTERNET pe telefon, fara a avea acces la INTERNET!

Compania LG a creat o poly-rasina care este folosita in fabricarea carcasei LG G Flex 2, aceasta extinzandu-se in momentul zgarierii carcasei. Desi materialul in sine nu dadea impresia ca va respecta timpul de refacere dupa zgariere, ei bine iata ca avem dovada faptului ca LG a reusit sa creeze o carcasa durabila pentru clientii sai.

Citeste si   De la 15 iunie dispare o importanta taxa pentru romani!

Vezi VIDEO pe video.caplimpede.ro!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close