IMAGINEA care a emotionat o lume intreaga! S-au tinut de mana pana au murit! – Cap Limpede

IMAGINEA care a emotionat o lume intreaga! S-au tinut de mana pana au murit!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Doua prietene ranite grav in urma exploziei de la centrul cultural din orasul turc Suruc, in apropierea granitei cu Siria, a impresionat o lume intreaga. Cagla Seven, o tanara doctorita, si prietena ei se aflau in zona in momentul atentatului. Explozia a fost atat de puternica incat bucati din bomba au strapuns trupurile celor doua tinere. Una din ele a murit, mentioneaza stirileprotv.ro.

In timp ce agonizau in strada, in asteptarea ambulantelor, doctorita si-a luat prietena de mana si nu i-a mai dat drumul decat in momentul in care medicii ajunsi la locul tragediei au confirmat decesul.

Fotografia, cu un puternic impact emotional, a facut inconjurul lumii, fiind o imagine clara a dramei traite in acea zi de populuatia turca.

Ajunsa la spital, doctorita a avut puterea sa arate semnul victoriei in fata camerelor de filmat, semn ca teroristii nu au castigat.
Din fericire, tanara doctorita a supravietuit, ins este in continuare internata intr-un spital din Istanbul, ranile sale fiind destul de grave.

Loading...

Autoritatile turce au identificat un suspect in cazul atentatului sinucigas produs la Suruc, la frontiera sud-estica, in care si-au pierdut viata 32 de persoane.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close