Imaginile care-ti dau fiori! Un tanar de 22 de ani, care sufera de paralizie in somn, a recreat cosmarurile pe care le are!

In: World

Nicolas Bruno este pasionat de fotografie. Tanarul de 22 de ani are o viata normala, insa noptile sale sunt diferite de cele pe care le traieste majoritatea.

Nicolas avea doar sapte ani atunci cand a avut primele crize de paralizie in somn, o tulburare care are loc atunci cand oamenii devin constienti, insa nu se pot misca. Conform specialistilor, aceasta dereglare a somnului se intampla atunci cand o persoana traverseaza doua stadii de trezire si somn. Cu alte cuvinte, paralizia in somn se intampla atunci cand creierul se trezeste din starea de REM (rapid eye movement), dar corpul ramane in continuare nemiscat, scrie Webmd.com.

Citeste si   Tine cont de ceea ce visezi! Vezi ce afectiuni pot ascunde visele!

Din cauza acestei tulburari a somnului, Bruno a trait experiente cu adevarat infioratoare, insotite de cosmaruri care pareau extrem de reale. In timp, tanarul a devenit depresiv si insomniac, arata stirileprotv.

Ani la rand, Nicolas s-a confruntat cu aceasta situatie epuizanta, pana cand un profesor i-a recomandat sa incerce sa isi depaseasca temerile si sa recreeze cosmarurile.

Citeste si   Iti visezi mama? Vezi SEMNIFICATIA si metoda prin care poti decoda toate visele care iti dau de banuit!

Pornind de la acest sfat, Nicolas a realizat o serie de fotografii care surprind „terorile” pe care le traieste in timpul noptii.

„Acest proiect mi-a dezvaluit cine sunt cu adevarat”, a declarat Bruno conform Bored Panda.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close