Incepe RAZBOIUL contra gruparii jihadiste STATUL ISLAMIC! FORTELE MONDIALE vor furniza SPRIJIN MILITAR!

In: Stirile zilei, World

Coordonatorul american al coalitiei internationale impotriva SI, John Allen a anuntat ca fortele irakiene vor incepe ofensiva terestra contra gruparii teroriste Statul Islamic in urmatoarele saptamani.

„In urmatoarele saptamani, cand fortele irakiene isi vor incepe campania terestra pentru a recupera teritorii in Irak, coalitia va furniza un sprijin important acestei operatiuni”, a declarat Allen agentiei oficiale de presa iordaniene Petra.


„Statele Unite fac tot posibilul pentru a oferi sprijin cat mai repede”, a adaugat responsabilul american, respingand acuzatiile despre intarzierea livrarii de arme americane si antrenamentului fortelor irakiene in prima linie a conflictului.

Washingtonul conduce coalitia internationala ce a lansat in septembrie o campanie aeriana contra jihadistilor SI, care au cucerit mari parti din teritoriile Siriei si Irakului unde si-au impus legile si au multiplicat abuzurile.

Iordania, care a pierdut un pilot executat de SI, a promis duminica sa-si intensifice in continuare raidurile impotriva jihadistilor in cadrul coalitiei si a anuntat ca a distrus 56 de tinte in trei zile.

Sursa: rtv.net

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Citeste si   Ai acest telefon? Nu mai poti urca in avioanele spre SUA! Va fi confiscat!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close