Informatie uluitoare: Cine a schitat modificarile codului penal prin ordonanta 13!?

In: Politic

Portalul de stiri hotnews.ro face dezvaluiri uluitoare despre modul in care s-au facut modificarile la prevederile Codului Penal. Potrivit surselor jurnalistilor hotnews draftul Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codului Penal, care a scos sute de mii de romani in strada, a fost scris de Alina Bica, condamnata in prima instanta in doua dosare de coruptie, au declarat pentru Hotnews.ro surse apropiate situatiei. Draftul a fost insusit de ministrul Florin Iordache, care a mai facut cateva modificari.

Citeste si   Legatura care explica tot: Niculae, Bica, Dragnea,Tawil!

Bica, fosta sefa DIICOT, are deja doua condamnari in prima instanta: una la 4 ani de inchisoare, alta la 3 ani si jumatate. Ea a participat la redactarea noului Cod Penal.


Bica este al doilea personaj cu probleme penale majore cu influenta asupra actiunilor PSD si ale guvernului PSD – ALDE; Hotnews a dezvaluit ieri ca proiectul de buget a fost influentat decisiv de Darius Valcov.

Citeste si   Codruta Kovesi, propusa pentru conducerea DNA! Tiberiu Nitu a fost propus ca procuror general! Vezi SCRISOAREA premierului catre CSM!

In acest moment, deciziile majore in PSD privind justitia si economia sunt luate de trei personaje cu probleme majore in justitie: Liviu Dragnea (condamnat definitiv si trimis in judecata intr-un nou dosar), Alina Bica (doua condamnari in prima instanta) si Darius Valcov (inculpat in trei dosare de coruptie).

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close