INFORMATIILE PRETIOASE oferite de EDWARD SNOWDEN rusilor cu privire la EXISTENTA EXTRATERESTRILOR!

In: Stiinta
.

Vocea Rusiei sustine ca Edward Snowden a oferit rusilor informatii pretioase care arata nu numai ca extraterestrii exista, mai mult SUA este condusa de la mijlocul secolului al XX-lea de extraterestrii.

In conformitate cu Snowden, extraterestrii au ajutat Germania sa castige al doilea Razboi Mondial. Dupa incheierea razboiului, ei au trecut Atlanticul unde si-au oferit serviciile. Au promis americanilor ca-i vor ajuta sa devina stapanii lumii. Vocea Rusiei face legatura cu interviul pe care l-a dat fostul ministru de externe al Canadei, care sustinea ca extraterestrii exista, chiar el ii vazuse. El spunea ca exista mai multe tipuri de extraterestrii.

Cei denumiti nordici, au colaborat cu US Air Force. O buna parte din tehnologia militara a fost imprumutata, sustine Snowden de la extraterestrii. In 1976, a fost desecretizat raportul OZN-uri si Apararea, care a pus lumea ufologilor in alerta.

Raportul a fost intocmit de grupul Cometa, din Franta, format din militari si oameni de stiinta, care aduc probe in sensul existentei extraterestrilor si combat politica unor guverne de dezinformare. Pentru prima oara un grup care lucreaza pentru un guvern a recunoscut existenta extraterestrilor. Raportul aduce probe clare, incat si cei care erau sceptici cu acest fenomen, trebuie sa recunoasca ca s-au inselat.

Raportul aduce grave acuzatii guvernului american, care este acuzat ca a distorsionat tot fenomenul legat de extraterestrii. Raportul vorbeste despre aparitii ale extraterestrilor pe Pamant, cu probe si marturii.

Un alt punct de vedere important care se desprinde din acest raport este faptul ca extraterestrii sunt un real pericol pentru omenire.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close