INSULA MISTERIOASA pe care au trait REPTILIENII din constelatia DRACO!

In: Stiinta

Insula Temehea Tohua din Polinezia Franceza este locul misterios unde acum mult timp au trait reptilienii din constelatia Draco.

Aceasta insula este de o frumusete iesita din comun, dar cele mai impresionante obiecte, care atrag atentia turistilor si nu numai, sunt statuile misterioase.

Statuile exista in numeroase locuri de pe insula si par desprinse din filmele science-fiction pentru ca infatiseaza fiinte stranii. Dupa cum se poate observa din imagini, aceste fiinte umanoide sunt de dimensiuni mici si au capul dezvoltat. Ochii par sa le iasa din orbita si sunt bulbucati. Gura si urechile sunt si ele la randul lor extrem de mari.

Specialistii din intreaga lume le-au cercetat minutios si au incercat sa le dezlege misterul. Intrebarea care s-a regasit pe buzele tuturor este:

“Ce l-a impins pe artistul uman sau nonuman sa sculpteze astfel de statui?”.

Nu se poate raspunde cu exactitate la aceasta intrebare, dar este cert ca fiintele infatiseaza o rasa extraterestra. Conform ufologilor poate fi vorba despre celebrii reptilieni sau chiar despre micii gri. Interesant este faptul ca se vehiculeaza ideea ca aceasta specie extraterestra ar fi venit din constelatia Draco si si-ar fi dus existenta pe insula Temehea Tohua pentru o perioada lunga de timp.

Nu se stie ce s-a petrecut, dar intr-o buna zi din trecutul indepartat, extraterestrii au parasit insula si nu s-au mai intors niciodata.

Aceste statui au ramas dovada vie ca in trecut speciile extraterestre s-au implicat in dezvoltarea anumitor civilizatii de pe Terra.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close