INTALNIRE de GRADUL ZERO: REACTIA presedintelui ucrainean Petro Porosenko cand se afla fata in fata cu Vladimir Putin! VIDEO

In: Stirile zilei, World

Intalnire de gradul zero la Minsk, unde a avut loc intalnirea dintre presedintele ucrainean Petro Porosenko si omologul sau rus Vladimir Putin.

Potrivit lui Vladimir Putin, acest format este o buna platforma pentru a discuta despre cooperarea cu Kiev si semnarea Acordului de Asociere dintre UcrainaUniunea Europeana.


Serviciul de protocol a distribuit imagini video de la intalnirea mult asteptata dintre Petro Porosenko si omologul sau rus Vladimir Putin.

Vezi MOMENTUL pe VIRAL VIDEO!

In imagini se vede cum Porosenko, zambind larg, da mana cu sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton. Insa, in momentul imediat urmator, cand a trebuit sa dea mana cu presedintele rus, Vladimir Putin, Porosenko s-a schimbat la fata.

„Presedintele ucrainean s-a intunecat la fata cand a fost nevoit sa se salute cu Vladimir Putin. Ultimul, in schimb, pe toata durata procedurii de intalnire a schitat un zambet protocolar”, comenteaza UNIMEDIA.

Loading...

Sursa: unimedia.info

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close