INTERVIU SPECIAL pentru cel mai greu LOC DE MUNCA din lume! Iti vei da seama cine este cea mai importanta persoana din VIATA ta! VIDEO – Cap Limpede

INTERVIU SPECIAL pentru cel mai greu LOC DE MUNCA din lume! Iti vei da seama cine este cea mai importanta persoana din VIATA ta! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un loc de munca, cel putin 135 de ore de munca pe saptamana, cunostinte de medicina, financiare si culinare, fara concedii si fara timp de dormit, fara salariu, 365 de zile pe an.

O agentie americana de forte de munca a postat prin tot orasul o serie de anunturi de angajare pentru postul de „director de operatiuni”, incercand sa atraga atentia ca acesta este cel mai greu loc de munca din lume. Intr-un final, 24 de oameni au aplicat, potrivit Adweek.

Interviul, care a avut loc prin Skype, a reusit sa ii sperie pe aplicanti dupa ce au aflat cerintele postului: stat in picioare tot timpul, cel putin 135 de ore de munca pe saptamana, cunostinte de medicina, financiare si culinare, fara concedii si fara timp de dormit. Mai mult, salariul era zero dolari.

Loading...

Vezi INTERVIUL SPECIAL pe VIRAL VIDEO!

Intr-un final, aplicantii au descoperit ca este vorba despre meseria de mama, considerata cea mai grea slujba din lume.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close