Invata sa renasti din propriile ganduri negative!

In: Dezvoltare Personala
.

In capul tau este un amalgam de ganduri? Nu stii pe care sa le iei in considerare pentru ca majoritatea sunt negative? Iata 7 cai prin care poti invata din propriile ganduri negative:

 


“Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins.” – Plutarch

 

OBSERVATI, FARA A JUDECA, EMOTIILE

Orice simtiti este bine. Intr-adevar, chiar este. Emotiile sunt dispozitive care atrag atentia pe care mintea le foloseste pentru a te ajuta sa-ti observe gandurile. Observati, mai ales, atunci cand nu va simtiti bine. Cand va confruntati cu frica, lipsa de speranta sau furia.

Citeste si   Tehnicile simple care te ajuta sa-ti eliberezi mintea de gandurile negative!

OBSERVATI GANDURILE DIN SPATELE EMOTIILOR

Sentimentele sunt cauzate de ganduri. Puteti accesa aceste ganduri cu ajutorul intrebarii “de ce?”. “De ce iti e frica?”, “De ce te simti fara speranta?”, “De ce esti furios?”. Gandurile din spatele emotiile va pot arata neintelegerile din minte, pentru ca orice gand care provoaca o emotie neplacuta este, probabil, cauzata de o presupunere. Iar presupunerile pot fi redefinite.

Citeste si   Cercetatorii au analizat creierul a 1.400 de femei! Concluzia este devastatoare

SAPA CAT MAI ADANC

Intreaba-te “de ce” iar si iar. Ce crezi ca faci? Si de ce crezi asta? Ce presupui si pe ce ipoteza te bazezi? Intreaba-te in continuu. Sapa adanc si uita-te la fiecare aspect al acestei ipoteze. S-ar putea sa iti fie de ajutor daca vrei sa faci ceva.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close