Ion Iliescu nu se dezminte! Declaratie uluitoare despre protestele din tara!

In: Stirile zilei

Fostul preşedinte Ion Iliescu, cercetat penal in dosarul mineriadei, a declarat ca protestele din ultimele zile il au drept cauza pe Klaus Iohannis, care ”a incitat strada si a provocat aceasta anarhie”.

„Este efectul incitarii pe care a facut-o presedintele tarii, care in loc sa joace rolul de moderator si om al dialogului, a incitat strada si a provocat aceasta anarhie la care asistam cu totii. Este raspunderea totala a presedintelui Iohannis si va trebui sa dea socoteala tarii pentru parasirea rolului care ii revine prin Constitutie – sa fie moderator, nu incitator”, a spus pentru MEDIAFAX Ion Iliescu.

Citeste si   PSD-ul vrea sa inghita PPDD-ul lui Diaconescu. Dragnea confirma negocierile!

Romania, in a doua saptamana de proteste! „Ati obosit deja? Ghinion! Noi, nu!”

 

Peste 5.000 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala, unde huiduie, fluiera si scandeaza: „Demisia!”, „Hotii”, „DNA sa vina sa va ia”. Circulatia fiind blocata spre Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff si soseaua Nicolae Titulescu.

Citeste si   Rares Bogdan dezvaluie scenariul prin care sefa DNA va fi scoasa din joc! Tariceanu este calaul!

Manifestantii fluiera, huiduie si striga: „La inchisoare, nu la guvernare”, „Hotii”, „Demisia”, „Nu plecam”, „Anticipate”.

Protestatarii au venit cu noi pancarte, precum „Fortele inculte vor sa destabilizeze tara” sau „Consecventa le strica pasienta”.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close