Ion Tiriac, atac dur la protestatari! Au fost ilegale! Eu intre un hot si un prost, prefer hotul!

In: Stirile zilei

Obisnuit sa comenteze din cand in cand problemele sociale si politice importante din Romania, omul de afaceri Ion Tiriac si-a dat cu parerea si despre protestele anti-guvernamentale. Fostul tenismen considera ca acestea au fost ilegale, cu oameni „manati din spate de cineva”. in plus, Ion tiriac este de parere ca „oamenii astia nu au voie sa fie acolo”, mai cu sema cei care nu au votat deloc.

Ion Tiriac: „Ma intreaba oamenii: Mai, ce-i cu voi romanii? Voi sunteTi sanatosi la cap? Avem alegeri, avem o coaliTie la mai bine de 51%. Din ce am inTeles, presedintele Romaniei nu a aprobat primul guvern. Nu stiu daca are el obligaTia sa ne spuna de ce nu l-a aprobat. insa pe al doilea l-a aprobat, iar dupa 10 zile iese cu cateva mii de oameni intr-o piaTa, acolo, si vor sa dea jos Guvernul care a stat 10 zile. Acum va intreb eu: De ce? BineinTeles ca Guvernul nu face ce doreste, ca dupa, trece pe la Parlament sa-i aprobe ceea ce doreste si are mai multe manete de control”, a declarat Ion Tiriac, conform Digi24.


„ToTi aceia care vin acolo cu pancarte tiparite bine. Oare nu este manat de la spate de cineva? Oamenii acestia au autorizaTia sa se uneasca si sa marsaluiasca? Adica ei se aduna pentru ca nu sunt de acord cu cei care au votat in majoritate. Este asta democraTie sau anarhie? Deocamdata au votat oamenii pentru astia. LasaTi-i! Oamenii astia nu au voie sa fie acolo. si ala care nu a votat deloc, nu are ce cauta in piaTa. astia din PiaTa Victoriei sunt atat de departe de adevar de nici nu va daTi seama. Hai sa-i lasam pe astia sa vedem ce-or face. Ca de fiecare data tot speram. Primul lucru pe care toata lumea si-l doreste sunt banii in visteria statului”, a adaugat omul de afaceri.

Loading...

„Coruptie exista in toata lumea asta si la nivele de o mie de ori mai mari, nu la nivele de carnat. Eu, intre un hot si un prost, prefer hotul. Dupa hot mai ramane ceva. Dupa prost, nu mai ramane nimic”, a mai spus Tiriac.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close