Iti vine sa crezi sau nu, chiar TELEFOANELE noastre mobile contin de zece ori mai multi MICROBI decat capacul de WC – Cap Limpede

Iti vine sa crezi sau nu, chiar TELEFOANELE noastre mobile contin de zece ori mai multi MICROBI decat capacul de WC

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un grup de cercetatori de la Universitatea din Arizona au ajuns la concluzia ca telefoanele noastre mobile contin de zece ori mai multi microbi decat capacul de la WC.

Potrivit gandul.info, cercetatorii sustin ca telefoanele sunt pline de germeni deoarece oamenii nu considera niciodata ca este nevoie sa le curete. Astfel, bacteriile au oportunitatea sa se dezvolte fara nici un impediment.

Charles Gerba, membru al echipei de cercetare si specialist in microbiologie, afirma ca organismul ajunge sa fie afectat de aceste bacterii deoarece oamenii tin telefoanele foarte aproape de gura atunci cand le folosesc.

De asemenea, Gerba sustine ca, in general, oamenii sunt reticenti atunci cand vine vorba de a-si curata telefonul mobil deoarece le este teama ca substantele folosite l-ar putea deteriora.

Loading...

In urma studiului, cercetatorii au aflat ca pe suprafata unui telefon s-au gasit bacterii identice cu cele dintr-o toaleta publica.

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close