Japonezii folosesc un remediu pentru piele din vremea lui Hipocrate!

In: Utile

Chiar din vremea parintelui medicinei, Hipocrate, melcul era un remediu ce trata cu succes inflamațiile pielii. In acest scop, Hipocrate  recomanda melcii zdrobiti, amestecati cu lapte acru. In zilele noastre, sunt folosite cremele cu extract de melc, ca tratament impotriva imbatranirii pielii.

Tratamentul japonezilor cu melci

Un tratament revolutionar, experimentat intr-un salon din Tokio, foloseste melci vii care se tarasc pe fata pacientului. Se considera ca mucusul produs de acestia contine substante benefice pentru infrumusetarea pielii, dar pot ajuta si la vindecarea arsurilor solare, provocate de expunerea la radiatiile ultraviolete.

Citeste si   Cea mai ieftina reteta care te scapa de punctele negre! Dureaza cateva minute

Cura cu melci, numita Celebrity Escargot Course, este aplicata in cadrul unui tratament, timp de  60 de minute, la Clinical Salon din Tokio. In timpul tratamentului, fata este curatata, apoi pe frunte si pe obraji sunt asezati cinci melci care sunt lasati sa mearga liber. Tratamentul mai include masaje cosmetice, masti si impulsuri electrice.

Citeste si   Ai ochii umflati? Nicio problema! Vezi un remediu gratuit pentru asta!

Specialistii salonului cosmetic din Tokio susțin ca in timpul tratamentul mucusul produs de melci ajuta la hidratarea pielii, reduce inflamatia si indeparteaza celulele  moarte, oferind pielii o stralucire sanatoasa si atenuând semnele imbatrânirii. Se considera ca mucusul de melc, care ajuta la refacerea celulelor pielii, ar fi util si in cazul arsurilor provocate de expunerea la radiatia ultravioleta.

Citeste si   Crema naturala care face minuni pentru picioare! Te scapa rapid de varice

Melcii  folositi in acest tratament sunt hraniti numai cu legume organice – spanac, morcovi si sfecla, noteaza click.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close