Judecatorul Cristi Danilet demonteaza propaganda televiziunilor arondate! Care este de fapt realitatea in privinta increderii romanilor in justitie!

In: Stirile zilei

Judecatorul Cristi Danilet semnaleaza o noua manipulare difuzata de posturile de televiziune aservite PSD. El afirma ca increderea in justitie a crescut in acest an, fata de anul trecut.

„O minciuna este in derulare la TV in momentul de fata: se spune ca increderea in justitie a ajuns la 37% si a scazut fata de 2015. Manipularea consta in aceea ca nu se spune ca anul trecut increderea era de 35%.

Citeste si   Parerea Parintelui Arsenie Boca despre FUMATORI: „Foc bagi in gura, foc iti da Dumnezeu”!

PS. Un fapt fara importanta, din acelasi sondaj: increderea in Guvern a ajuns la 21% si a scazut cu 5 procente fata de anul trecut.

PPS. Increderea in Parlament nu este masurata acum, dar in noiembrie anul trecut era 10%. Dupa declaratia de ieri, cred ca a mai scazut”, a scris Cristi Danilet pe pagina sa de Facebook.

Citeste si   Klaus Iohannis nu crede in impartialitatea judecatorilor! Presedintele a cerut stramutarea dosarului de la Curtea de Apel Brasov! Ce risca seful statului

Potrivit unui sondaj realizat de CIADO, spre deosebire de anul 2015, cand increderea romanilor in justitie era de 48%, anul acesta a scazut la 37%, cu nu mai putin de 11 procente. Datele indica faptul ca 40% dintre cei care au raspuns afirma ca nu au incredere in Justitia din Romania, arata aktual24.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close