Jurnalul lui Bin Laden, scos la iveala de CIA! Ce calatorie l-a convins ca Occidentul este decadent!

In: World

 

O excursie de vara in Marea Britanie, pe cand era adolescent, si vizitele la locul natal al lui Shakespeare l-au convins pe Osama bin Laden ca Occidentul este decadent.


Asta a scris liderul al – Qaida in jurnalul sau personal, cu putin timp inainte de a fi ucis de fortele speciale americane in 2011, conform The Guardian.

Jurnalul se numara printre cele 470.000 de documente adunate din casa in care Bin Laden a fost ucis si facute publice miercuri de CIA ”in interesul transparentei si pentru a sprijini opinia publica in a intelege fenomenul al – Qaida si pe Bin Laden”.

Citeste si   Ce au in comun 95% din atentatele sinucigase din ultimii 40 de ani? Raspunsul te va uimi!

Desi pana acum au mai existat informatii conform carora bin Laden a calatorit in Occident, aceasta este prima confirmare.

El a mers pentru prima data in Occident pentru a fi supus unui tratament, nespecificat, cand era in clasa a sasea si avea 13 ani.

in anul urmator, adolescentul, fiu al unui miliardar saudit cu afaceri in domeniul constructiilor, a stat 10 luni in Marea Britanie, la studii. Bin Laden nu ofera alte detalii, dar se pare ca a urmat cursuri de limba engleza la Oxford.

Citeste si   TERITORIUL ROMANIEI este amenintat de IMPERIUL TERORIST! Jihadistii anunta infiintarea unui CALIFAT in tara noastra! VIDEO

in jurnal, Bin Laden prezinta vizitele la casa lui Shakespeare din Stratford – upon – Avon, dar spune ca nu a fost impresionat de societatea britanica.

El recunoaste ca varsta nu ii permitea sa isi formeze o imagine completa despre viata in Marea Britanie, insa remarca faptul ca mergea in fiecare duminica sa viziteze casa lui Shakespeare.

Citeste si   CIA a dat cartile pe fata! Secretele americanilor despre OZN-uri si telepatie au iesit la iveala!

“Nu am fost impresionat si am constatat ca erau o societate diferita de a noastra si o societate cu principii morale permisive”, mai noteaza Bin Laden in jurnal, arata protv.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close